Sponsoren

De verkiezing van de Rotterdamse Zakenvrouw wordt door veel bedrijven in de regio omarmd. Deze bedrijven helpen onze stichting om onze activiteiten succesvol uit te kunnen voeren. Wij waarderen hun betrokkenheid en steun dan ook enorm.

Sponsors zijn er in allerlei soorten en maten. Er zijn sponsors van categorieën, maar ook sponsors van locaties voor onze bijeenkomsten, of sponsors die op een andere manier aan onze activiteiten bijdragen.

Hieronder stellen wij graag onze sponsors aan jullie voor. Herken je onze visie en wil je met jouw bedrijf ook bijdragen aan het succes van onze activiteiten? Dan horen we heel graag van je via info@rotterdamsezakenvrouw.nl.

Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden

Nationale-Nederlanden is een financiële dienstverlener die producten en diensten aanbiedt op het gebied van verzekeringen, pensioenen en bankactiviteiten aan ruim 6 miljoen particuliere en zakelijke klanten in Nederland. Al meer dan 175 jaar helpen onze medewerkers mensen zorgen voor wat zij écht belangrijk vinden. Nationale-Nederlanden is onderdeel van NN Group.

Binnen NN vinden we ondernemerschap, diversiteit en inclusie belangrijke onderwerpen. De Rotterdamse Zakenvrouw brengt deze drie thema’s samen en zorgt voor meer bekendheid van krachtige vrouwelijke ondernemers. Niet alleen aan de deelnemende powervrouwen, maar ook andere vrouwelijke ondernemers worden gestimuleerd zichzelf te ontwikkelen en te presenteren. Daarom is NN trotste hoofdsponsor van dit event!

BDO

BDO

Webtify

Webtify

Eind 2016 is Webtify begonnen met het versimpelen en betaalbaar maken van onlinediensten voor bedrijven. We bedachten betaalbare abonnementen voor bedrijven die snelheid, kwaliteit en een betere klantenservice met zich meebrachten.

Bij Webtify vinden we tijd heel belangrijk en wij geloven dat je je tijd moet kunnen steken in je expertise en jouw bedrijf. Bij ons hoef je dus niet je eigen website te bouwen en hoef je je alleen nog te focussen op de dingen die ertoe doen.

Gemeente Rotterdam

Gemeente Rotterdam

Rotterdam is een stad met een uitgesproken karakter, energiek en nooit hetzelfde. De gemeente Rotterdam bouwt aan een sterke economie en een aantrekkelijke woonstad. Met hart voor Rotterdam en de mensen die er komen, wonen en werken. Wij starten en begeleiden ruimtelijke en economische investeringen in Rotterdam. Het team Vitaal MKB levert een actieve bijdrage aan een sterk en toekomstbesteding Rotterdams ondernemersklimaat. Door het ondersteunen en stimuleren van ZZP'ers mkb’ers in Rotterdam met een uitstekende gemeentelijke dienstverlening via het ondernemersplatform Ondernemen010.

Wij ondersteunen De Rotterdamse Zakenvrouw, omdat de gemeente het belangrijk vindt dat er in Rotterdam aandacht is voor onderscheidend vrouwelijk ondernemerschap. De titel ‘Rotterdamse Zakenvrouw van het jaar’ is een stimulans en een voorbeeld voor ondernemende vrouwen en zet het vrouwelijk ondernemerschap op de kaart.

Rotterdam Business Events

Rotterdam Business Events

Rotterdam Business Events is een allround evenementenbureau met een trots Rotterdams hart en de Maas die door de aderen stroomt. Wij zijn bedenker en initiatiefnemer van deze verkiezingen en vullen tevens de rol in van voorzitter van de stichting achter dit event, de Stichting Rotterdamse Zakenvrouw. Waarom? …. Omdat wij het belangrijk vinden om er middels deze verkiezingen toe bij te dragen dat vrouwen niet piepen, maar poetsen. Rotterdam stikt van de vrouwen met spierballen, al dan niet fysiek zichtbaar. Mannen en vrouwen verschillen …. Dat klopt, anders hadden ze wel hetzelfde geheten!

MKB Rotterdam-Rijnmond

MKB Rotterdam-Rijnmond

Het midden- en kleinbedrijf is de drijvende kracht achter de Nederlandse economie. Samen durven we risico’s te nemen en creëren we banen. Daarom is het belangrijk dat we samen ondernemers faciliteren en er voor zorgen dat ze niet gehinderd worden door tal van onduidelijke en/of overbodige regels. De missie van MKB Rotterdam Rijnmond is dan ook, ‘bijdragen aan een kansrijk ondernemersklimaat’. Het zijn de ondernemers, die onze koers bepalen, we doen het samen, met z’n allen en dus zeker ook met alle Powervrouwen uit de regio. Samen Sterker Ondernemen!

Met Michele

Met Michele

Met Michele is een Rotterdams bureau voor marketing en communicatie. Michele helpt bedrijven in de regio aan een duidelijke marketingstrategie, creatieve (social media) content en heldere teksten. De Rotterdamse “niet-lullen-maar-poetsen” manier van zakendoen is haar op het lijf geschreven. Het ondernemerschap blijft haar fascineren en Michele heeft een prachtig netwerk vol inspirerende zakenlui. Daar zitten ook heel wat voorbeeld-vrouwen tussen. Die zakenvrouwen werken hard, maar pakken niet altijd hun podium en blijven vooral bescheiden. Zo’n verkiezing helpt om de succesvolle en inspirerende zakenvrouwen het podium te geven dat ze verdienen en daar draagt Michele graag aan bij!

Nationale Nederlanden Zakenvrouw categorie: Directeur/Manager

(geeft leiding aan minimaal 20 personen)

BDO Zakenvrouw categorie: Ondernemer/eigenaar

(> 50% eigenaar)

Webtify categorie: Aanstormend talent

(minder dan 5 jaar ondernemer)

Potentiële kandidaten moeten ondernemen in de regio Rotterdam Rijnmond en ze moeten voldoen
aan (een groot aantal van) de criteria. Kandidaten kunnen zichzelf aanmelden of door andere worden
genomineerd. Aan de kandidaat in spe wordt dan altijd gevraagd of zij inderdaad wenst deel te nemen
aan het traject.

De Zakenvrouw van het jaar in Rotterdam moet een voorbeeld zijn voor andere vrouwelijke
ondernemers en hen stimuleren zichzelf te ontwikkelen. Naast haar visie, financieel inzicht en creatief
ondernemerschap zal de Rotterdamse Zakenvrouw beoordeeld worden op haar successen en
onderscheidend vermogen. Haar maatschappelijke betrokkenheid bij en het verstrekken van
werkgelegenheid in de regio Rotterdam zal eveneens meewegen in de selectie.

De Rotterdamse zakenvrouw van het jaar wordt beoordeeld op de volgende criteria:

 • Zakelijke en maatschappelijke invloed
 • Onderscheidend vermogen (markt, concurrentie en omgeving)
 • Financieel inzicht en verantwoordelijkheid
 • Leidinggevende capaciteiten (HR-beleid)
 • Visie
 • Behaalde successen
 • Organisatietalent
 • Maatschappelijke vaardigheden en betrokkenheid bij de Rijnmondse regio
 • Klantgerichtheid
 • Creativiteit
 • Economisch toekomstperspectief van de onderneming (continuïteit)
 • MVO/duurzaam en betrokken ondernemen