Iris Kolthoff

Canvas Rotterdam

Stel jezelf even kort voor;

Ik ben Iris Kolthoff, psycholoog en coach. 

Toen ik zwanger was van mijn tweede kindje – inmiddels ruim 4 jaar geleden – ben ik gaan ondernemen. Ik startte een eigen coachpraktijk vanuit mijn woonkamer. Al gauw realiseerde ik me dat het geen houdbare situatie was: ik was dagelijks veel tijd kwijt met het ombouwen van mijn woonhuis tot mijn werkplek. Op zoek naar een plek buiten de deur kwam ik erachter dat ik in Rotterdam geen fijne plek kon vinden om mijn coachwerk buiten de deur kon doen. 

Daar ontstond het idee voor Canvas Rotterdam: een plek die voelt als thuis, maar dan buiten de deur. Waar ook andere coaches en hun coachees zich welkom voelen. Naast het aantrekken van andere coaches, haalde ik ook een coachopleiding naar Rotterdam en ook andere teams en trainers wisten deze plek al gauw te vinden. 

Ondertussen had ik Liesbeth ontmoet: ook een Rotterdamse ondernemer met dezelfde missie als ik: anderen laten floreren in hun werk en in hun leven. Wel vanuit een andere expertise, Liesbeth is branding expert. We merkten dat we steeds vaker klanten aan elkaar doorverwezen. Een idee voor een nieuwe onderneming was geboren. 

Door de eerste lockdown ontstond de ruimte om dit verder vorm te geven. Dus inmiddels ben ik samen met Liesbeth gestart met Blooming Stories, waar we de wereld van branding en mindset samenbrengen. We helpen kleine en grote ondernemingen met het vertellen van hun verhaal vanuit hun purpose. Dit doen we nog steeds vanuit die fijne locatie en die delen we inmiddels met een vaste groep van 12 ondernemende vrouwen. 

Het onderscheidend vermogen van Blooming Stories

Blooming Stories brengt de wereld van branding, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling samen, wat het uniek maakt. Door onze expertises te bundelen zorgen we ervoor dat ondernemers en leiders kunnen floreren in hun werk en in hun leven. 

Waarom ik Rotterdamse Zakenvrouw van het jaar ben:

Ik ben Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar, omdat ik laat zien dat je vanuit kwetsbaarheid kunt leiden, dat door kleine stappen te zetten je ook als zzp’er al veel kunt bereiken en dat ik daarmee mensen om me heen steeds weer weet te inspireren en motiveren. Dit doe ik niet alleen voor mijn klanten, maar ik deel mijn kennis en ervaring met zoveel mogelijk mensen, middels social media, blog en podcast, maar ook door bijvoorbeeld les te geven via IMC basis op scholen in Crooswijk en Afrikaanderwijk.

Als ik verkozen wordt tot Rotterdamse Zakenvrouw van het jaar hoop ik dit nog meer te kunnen doen en zo meer vrouwen in beweging te krijgen

Onze sponsoren

Bedankt voor jullie support en mogelijkheden.