Finalisten 2018 bekend!

Net als vorig jaar werden ook deze editie vele bijzondere, ondernemende, kleurrijke en krachtige powervrouwen genomineerd. Na het juryberaad in Worldhotel Wings op maandag 26 maart jl., zijn per categorie de drie finalisten geselecteerd. Deze negen zakenvrouwen gaan door naar de finale; de uitreiking van de Rotterdamse Zakenvrouw Awards op 18 april a.s. 

De finalisten voor de Rotterdamse Zakenvrouw Awards 2018 zijn:

Zakenvrouw Met Personeel: Monique Delfgaauw (Lommerrijk & Dok99 Rotterdam), Laamia Elyounoussi (Schone Zaak) en Joyce Plas (Dit is Wijs Groep).

Zakenvrouw Zonder Personeel: Michèle Sparreboom (Hart in de Fik), Janne Vereijken (Spring Company) en Danny Lindner (BRAM. Lease).

Aanstormend Talent: Saskia Warnaar (Fröbel Rotterdam), Marieke van Zanten (Te Gekke Bekkies) en Angelique Bhagwandin (Easy Legal).

Stemmen
Binnenkort kan het publiek stemmen op de finalisten via deze website. Het juryoordeel is doorslaggevend bij de bepaling van de uiteindelijke winnaars. 

Uitreiking Rotterdamse Zakenvrouw Awards 2018
Op woensdag 18 april worden de awards uitgereikt in de Burgerzaal van het Stadhuis door Burgemeester Aboutaleb. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via deze websiteEr zijn geen kaarten meer beschikbaar voor de uitreiking. 

Onze sponsoren

Bedankt voor jullie support en mogelijkheden.