Business Club Rotterdamse Zakenvrouw officieel van start!

ROTTERDAM – Dinsdagavond 10 mei vond de eerste bijeenkomst van Business Club Rotterdamse Zakenvrouw plaats bij Garden of BIRD in Rotterdam. Ter ere van het 5-jarig jubileum van de stichting en de gelijknamige verkiezing is een Business Club opgericht. Alle (oud-)deelnemers, sponsors en juryleden zijn automatisch lid van deze gloednieuwe Rotterdamse Business Club. 

De eerste bijeenkomst van de Business Club en het officiële startsein werden georganiseerd bij Garden of BIRD in de Hofbogen, gerund door Nina Hooimeier. Nina won in 2020/2021 in de categorie ‘Eigenaar/Ondernemer’. De stralende gastvrouw heette de gasten hartelijk welkom. De aanwezigen waren zakenvrouwen die de afgelopen vijf edities hebben meegedaan, juryleden en sponsoren. De avond was een groot succes!

Het doel van de Stichting Rotterdamse Zakenvrouw is het bevorderen van het vrouwelijk ondernemerschap en de participatie van vrouwen in de top van het bedrijfsleven in de regio Rotterdam-Rijnmond. Het oprichten van de Business Club draagt bij aan dit doel, omdat het bestuur van de stichting de betrokkenen graag meer gelegenheid wil bieden om met elkaar te netwerken en elkaar verder te helpen.

Tijdens deze eerste bijeenkomst werd al duidelijk dat de Business Club hier een waardevolle bijdrage aan kan leveren: iedereen was actief aan het netwerken en wisselde ideeën met elkaar uit. Ook vertelden de winnaressen van Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar 2022 hoe zij de periode na de finale hebben ervaren. Al met al was het een fantastische eerste editie. Op naar nog meer inspirerende avonden met elkaar! 

Meer weten over de Business Club? Bekijk dan de informatie op deze pagina. 

 

Onze sponsoren

Bedankt voor jullie support en mogelijkheden.