Editie 2019

Winnaars Rotterdamse Zakenvrouwverkiezing 2019

In een overvolle Burgerzaal van het Rotterdamse stadhuis werden op 10 april 2019 weer de prestigieuze Rotterdamse Zakenvrouw Awards uitgereikt. Tijdens deze derde editie van de verkiezing, ging Nan Su van Dutch Sino Business Promotions er met de titel Zakenvrouw van het Jaar Met Personeel vandoor. Marieke Pijler van Brand Density won de award Zakenvrouw van het Jaar Zonder Personeel, en Graciëlla van Hamersveld van Closure was het Aanstormend Talent van de avond.

De awards werden dit keer uitgereikt door wethouder Barbara Kathmann, en de opening werd verzorgd door Plaatsvervangend Gevolmachtigd Minister van Curaçao Mw. Eunice Eisden. De presentatie was in handen van Suzanne Mulder.

Veel gestemd
Het bestuur van de Stichting Rotterdamse Zakenvrouw, die de verkiezing heeft bedacht en jaarlijks organiseert, is verheugd te zien dat er ook dit jaar weer veelvuldig voorgedragen en gestemd is. Ruim 3100 Rotterdammers kozen hun favoriet. Deze publieksstemmen werden meegenomen als waardefactor voor wat betreft publieke impact. Het juryoordeel was uiteindelijk doorslaggevend bij het bepalen van de winnaars. Per award was een jury samengesteld.

Op het podium
Energie en passie spatten van de zakenvrouwen op het podium af. Allen met duidelijke expertise in hun vakgebied en een voorbeeld voor velen. Tot de finalisten voor de Nationale-Nederlanden Zakenvrouw Met Personeel behoorden, naast Nan Su, ook Karin van Elten van Glazenwasserij van Elten en Emily Ansenk, directeur van Kunstal Rotterdam. In de categorie Ibis Novotel Zakenvrouw Zonder Personeel nam Marieke Pijler het op tegen Mahesvari Autar van DesiYUP en Birgit van der Heide van Babs Oppasservice. Bij de Rabobank Aanstormend Talent was Graciëlla van Hamersveld samen met Suzanne Knegt van RotterTram en Pauline Calmez van Netwerk Nieuw Rotterdam geselecteerd.

Ook de winnaars van de vorige editie werden kort geïnterviewd. Zij vertelden over hun ervaringen van het afgelopen jaar en de impact die het winnen van de award heeft gehad op hun ondernemerschap.

De finale kandidaten van het jaar 2019

De finalekandidaten voor de categorie Zakenvrouw Met Personeel van de Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar verkiezing 2019 zijn:

Emily Ansenk 

Nan Su

Karin van Elten 

De finalekandidaten voor de categorie Zakenvrouw Zonder Personeel van de Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar verkiezing 2018 zijn:

Mahesvari Autar

Mariek Pijler

Birgit van der Heide

De finalekandidaten voor de categorie Aanstormend Talent van de Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar verkiezing 2018 zijn:

Suzanne Knegt

Graciella van Hamersveld

Pauline Calmez

Onze sponsoren

Bedankt voor jullie support en mogelijkheden.