Derde editie Rotterdamse Zakenvrouwverkiezing

Na een zeer succesvolle tweede editie van de verkiezing van de Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar, start de Stichting Rotterdamse Zakenvrouw per 20 december 2018 de derde editie op. Vanaf deze datum kunnen potentiële kandidaten tot en met 8 februari 2019 voorgedragen worden via de website.

Op 18 april jl. vond de tweede editie van de Rotterdamse Zakenvrouw awards plaats, in een volle burgerzaal van het stadhuis. Monique Delfgaauw van Lommerijk en Dok 99 Rotterdam won de prestigieuze award Rotterdamse Zakenvrouw Met Personeel. Janne Vereijken won in de categorie Zakenvrouw Zonder Personeel. En in de categorie Aanstormend Talent ging Saskia Warnaar van Fröbel Rotterdam er met de prijs vandoor. De zakenvrouwen kregen de awards uitgereikt door burgemeester Aboutaleb en de winnaars van de eerste editie. 

Rotterdamse Zakenvrouwverkiezing 2019
Op woensdag 10 april 2019 worden de awards voor de Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar 2019 uitgereikt. Wederom in de burgerzaal van het stadhuis, dit keer door wethouder Barbara Kathmann. De opening wordt verzorgd door Mw. Eunice Eisden, Plaatsvervangend Gevolmachtigd Minister van Curaçao. Er zijn weer 3 categorieën; de Nationale Nederlanden Zakenvrouw Met Personeel award, de ibis Zakenvrouw Zonder Personeel award en de Rabobank Aanstormend Talent award. De Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar awards stimuleren, inspireren, verbinden en geven bekendheid aan vrouwelijk ondernemerschap in Rotterdam, als voorbeeld voor andere ondernemers. 

Voordragen
Per award zijn belangrijke criteria geselecteerd. Vrouwelijke ondernemers die aan deze criteria voldoen, kunnen van 20 december 2018 tot en met 8 februari 2019 worden voorgedragen via de website www.rotterdamsezakenvrouw.nl. De motivatie is hierbij zeer belangrijk. Nieuw is dat de voorgedragen zakenvrouwen een melding ontvangen met een link naar een aanmeldformulier. Zij kunnen hiermee direct hun aanmelding bevestigen en de jury vooraf voorzien van handige informatie. De aanmelder en de motivatie zijn niet zichtbaar voor de voorgedragen zakenvrouw. De hoeveelheid aanmeldingen per persoon heeft geen invloed op de nominatieselectie door de jury. 

Stichting Rotterdamse Zakenvrouw
De organisatie van de verkiezing is in handen van de Stichting Rotterdamse Zakenvrouw, welke bestuurd wordt door Danielle de Wilde (Rotterdam Business Events), Jettie Bourquin (Trainingscentrum Rijnmond), Yvette Huijsmans (MKB Rotterdam Rijnmond) en Patricia Gijp (MKB Rotterdam Rijnmond). Met de Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar Awards willen zij niet alleen de Rotterdamse powervrouwen in het zonnetje zetten, maar andere vrouwelijke ondernemers ook stimuleren zichzelf te ontwikkelen.

Onze sponsoren

Bedankt voor jullie support en mogelijkheden.