Bekijk hier het online event van 15 februari

Dinsdagavond 15 februari zijn de genomineerden kandidaten voor de Rotterdamse Zakenvrouw Awards 2022 bekendgemaakt. Dit jaar vindt het eerste jubileum van de verkiezing plaats, het is namelijk de vijfde editie. Tijdens een online event, begeleid door Suzanne Mulder, maakten de sponsoren van de verkiezing de genomineerden bekend. In elke categorie zijn 5 kandidaten genomineerd die in de race blijven voor de titel Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar.

De jury van de 3 categorieën gaan in de komende maand in gesprek met de 5 genomineerden. Aan de hand van deze jurygesprekken worden vervolgens per categorie 3 finalisten gekozen. Op 14 maart 2022 worden deze finalisten bekendgemaakt.

De jury gaat hierna bij de finalisten op bedrijfsbezoek, na deze bezoeken volgt een juryoverleg waarin wordt besloten welke 3 zakenvrouwen er met de felbegeerde awards vandoor gaan. 

Op woensdag 6 april worden in de Burgerzaal van het Stadhuis van Rotterdam de awards uitgereikt door niemand minder dan Mariëtte Hamer, voormalig lid van de Tweede Kamer voor de Partij van de Arbeid, voorzitter van de Sociaal-Economische Raad en sinds dit jaar regeringscommissaris seksueel overschrijdend gedrag en seksueel geweld. 

Onze sponsoren

Bedankt voor jullie support en mogelijkheden.