Richel Monpellier

THE HAPPY FLOW

Stel jezelf even kort voor;
Mijn naam is Richel Monpellier, ik ben 35 jaar en geboren en getogen in Rotterdam. Naast moeder van Sade ben ik ook ondernemer. Mijn bedrijf Happy Flow is een coworkingspace exclusief voor teams en groepen.

Wat zijn de kernactiviteiten van jouw bedrijf?
Happy Flow biedt ruimtes, faciliteiten en services voor coronaproof samenwerken, content creatie voor teams en zakelijke groepsbijeenkomsten. En dat met waanzinnig uitzicht over de dynamische skyline van onze mooie stad Rotterdam.

Wat is het onderscheidend vermogen van jouw bedrijf?;
Je ervaart alleen al bij binnenkomst direct het verschil met andere co-workingspaces. Het warme welkom en de huiselijke, persoonlijke sfeer in de entree zijn next- level. Maar ook de bijzondere locatie, het fantastische uitzicht op de dynamische skyline van Rotterdam en het All-Inclusive extra pakket zijn onderscheidend. Het bedrijf heb ik opgericht vanuit mijn persoonlijke voorkeuren en innerlijke kracht en dat maakt vrijwel alles aan het concept uniek. There is only ONE of me!

Waarom ben jij de Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar?
Ten eerste heb ik mega veel liefde voor onze geweldige stad Rotterdam. Het is de stad waar ik geboren en opgegroeid ben, de stad waar ik moeder ben geworden en de stad waar ik heb gestudeerd. De stad die mij heeft geholpen bij de eerste stappen van mijn ondernemerschap toen ik nog geen ervaring, netwerk, of middelen had.

Ik ben het levende bewijs dat je ongeacht je situatie, gender, leeftijd of achtergrond heel ver kunt komen in Rotterdam. Als ik de verkiezing win, kan ik als Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar een hele grote groep Rotterdamse vrouwen en meiden stimuleren, motiveren en op weg helpen bij het starten van een onderneming. Een groep die de enorme diversiteit aan Rotterdamse meiden en vrouwen weerspiegelt. Een groep die ik normaal niet zo snel zou kunnen bereiken.

Ik kan dan mijn kennis, ervaringen, mijn fouten en geleerde lessen delen en ik kan laten zien hoe je met doorzetten, focus op kansen en een positieve mindset je ambities kunt waarmaken. Ook in tijden van crisis en tegenslag. Die paden heb ik immers al bewandeld, het lijkt me gaaf om andere vrouwen te helpen en te empoweren.

Onze sponsoren

Bedankt voor jullie support en mogelijkheden.