Neelie Kroes – Statement

Geachte aanwezigen,


Vandaag is de grote dag van de verkiezing van de ‘Rotterdamse Zakenvrouw Awards 2020/2021’,
Een gebeurtenis die er mag zijn en elk jaar weer de aandacht krijgt die het verdient.

Deze belangrijke gebeurtenis is door ons allen met veel toewijding en aandacht geworden wat het moet zijn. Een van ons, Carmelita Reeberg, lid van de Raad van Advies tevens Jurylid, heeft zich zeer ingespannen om onze speciale gast, mevrouw Neelie Kroes uit te nodigen.
Helaas heeft die ons moeten laten weten door omstandigheden niet beschikbaar te zijn.

Voor degenen die haar niet of minder kennen:
Mevrouw Kroes heeft in de Nederlandse politiek en in de Europese politiek, onder meer als EU Commissaris Mededinging, Vice-President van de Europese Commissie belangrijke rollen vervuld op het hoogste niveau. En nog steeds is zij betrokken bij de rollen van vrouwen in bedrijven en andere organisaties in binnen- en buitenland.
Zij weet als geen ander dat Rotterdam vanouds her een omgeving met een sterke en zakelijke dynamiek en dat bijdragen daaraan en betrokkenheid bij deze regio van grote waarde zijn.

Daarom heeft zij aangegeven toch graag een boodschap aan u over te (laten) brengen op dit gelouterde event.

Ik lees de inhoud van haar schrijven dan ook graag aan u voor:

Fantastisch wat jullie allemaal doen! We staan op de ranglijst van 156 landen van de denktank World Economic Forum. Nu op de 31ste plek, dus zeven plaatsen hoger dan vorig jaar. Daarmee troeven we Mozambique af, maar doen we het minder goed dan Namibië. De positie van de Nederlandse vrouwen zit in de lift maar er moet nog veel gebeuren. Daarbij zijn jullie zeer noodzakelijk.
Vriendelijke groet,

Mevrouw Neelie Kroes

Onze sponsoren

Bedankt voor jullie support en mogelijkheden.