Marieke Pijler

Brand Density

Stel jezelf kort voor
Ik ben Marieke Pijler, online marketing en merkstrateeg met enorme energie om jouw business en brand te laten groeien. Brabantse genen met Rotterdams DNA; een mix van de zachte G, hard werken en geen poeha.

De kernactiviteiten van jouw bedrijf
Brand Density helpt ondernemers en marketing/communicatie professionals aan de next level skills voor online groei. Dat doe ik met training, strategie en coaching. Binnen het online domein specialiseer ik mij in de synergie tussen online & content marketing en merkpositionering. Daarnaast is een volle focus mijn nieuwe tak: ik train Hogeschool studenten in de Metropool regio middels een intensief programma om hun online marketing potentie al tijdens hun studie te laten gelden bij scale-ups die net zo hard willen groeien als zijzelf.

Wat is onderscheidend aan jouw organisatie?
In tegenstelling tot de meeste online bureaus help ik ondernemers en marketing/ communicatie professionals om zélf resultaat te bereiken. Niet uitbesteden dus, maar aandacht besteden. Dat doe ik met enorme energie die je zin geeft om aan de slag te gaan. Daarnaast geef ik het merk een opvallend centrale rol in online strategie. Onderzoek toont keer op keer aan dat bedrijven met een consistent merkbeleid succesvoller zijn, vooral in financiële zin.

Waarom ben jij de Zakenvrouw van het Jaar?
De Rotterdamse mentaliteit heb ik me niet alleen gauw eigen gemaakt; ik heb ‘m vooral omgezet naar resultaat. M’n mouwen opgestroopt, alles gegeven. Geen woorden maar daden. Hierdoor staat er na drie jaar een gezond bedrijf en ben ik uitgegroeid tot één van Nederlands hoogst beoordeelde marketing trainers die professionals doelgericht vooruit helpt. Het is mijn missie om anderen te helpen een sterk merk en dito business te bouwen
met net zoveel aantrekkingskracht als deze geweldige stad.

Onze sponsoren

Bedankt voor jullie support en mogelijkheden.