Tara Boxman

Miss Business BV

Stel jezelf even kort voor;

Tara Boxman, directeur van Miss Business BV en voorzitter van het initiatief Tienermoeder van het Jaar. Ooit gestart als tienermoeder op mijn 17e en na een roerige start hard geknokt en gewerkt om op mijn 28e commercieel directeur te worden en op mijn 31e te starten met Miss Business. Sinds 11 jaar woon ik in Rotterdam en daar voel ik me, met mijn enthousiaste en 

Wat zijn de kernactiviteiten van jouw bedrijf?

Miss Business is het online marketingbureau in Rotterdam waar je moet zijn als je houdt van opgerolde mouwen en een niet-lullen-maar-marketen mentaliteit. Wij zijn er voor jou als je een volwaardige marketingafdeling buiten de deur zoekt of een bureau dat snapt hoe je impact makende campagnes de wereld in slingert zonder poespas. Wij helpen jouw bedrijf groeien door een (online) beleving te maken waar mensen blij van worden. Dit doen we met vakkennis, loyaliteit en een grote glimlach, zodat niet alleen de resultaten zijn zoals ze moeten, maar ook de samenwerking gers is voor iedereen.

Wat is het onderscheidend vermogen van jouw bedrijf?

Ons onderscheidend vermogen zit hem in onze Rotterdamse flair. Wij doen niet aan wollige marketingverhalen vol vaktermen, we zijn rechtstreeks, duidelijk en helder onderbouwd. We gaan niet alleen voor succesvolle samenwerkingen, maar vooral voor leuke samenwerkingen. We willen de perfecte combi in resultaat en lol en dat valt op. Het feit dat ons team uit vakvrouwen bestaat, met elk diepgaande kennis en specialistische expertise, maakt ons van toegevoegde waarde voor elk merk. Opdrachtgevers worden blij van onze Rotterdamse mentaliteit en wij van hen.

Waarom ben jij de Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar?

Omdat ik het wandelende bewijs ben van ‘uit de goot’ opklimmen, naar een vrouw die gelukkig is, zichzelf heeft uitgedaagd en op veel terreinen andere mensen, bewust en onbewust, inspireert. Niet alleen als zakenvrouw met een visie en succes, maar ook als mens die taboes bespreekbaar maakt, ex-Jehovah’s Getuigen helpt met hun nieuwe start en jonge moeders een fijne community biedt. Ik koester de mogelijkheden die ik heb om niet alleen commercieel succesvol te zijn, maar me ook maatschappelijk in te zetten voor deze doelgroepen en dat gaat perfect in Rotterdam, de stad vol mensen met allerlei verhalen. In ogen van velen was mijn leven al heel lang geleden mislukt door mijn start als tienermoeder met problemen, terwijl ik nu elke ochtend met een glimlach op mijn gezicht wakker word, mijn prachtige bedrijf binnenstap en mensen op allerlei vlakken mag verblijden. In Rotterdam heb ik alle kansen gekregen om mijn pad te bewandelen en bijzondere mensen te ontmoeten. Ik ben er trots op dat ik op mijn beurt mijn energie, kennis en gedrevenheid kan inzetten voor deze stad en haar ondernemers. Het zou onwijs gers zijn als ik de kers op de taart mag toevoegen door de erkenning als Rotterdamse Zakenvrouw van 2020 en 2021.

Onze sponsoren

Bedankt voor jullie support en mogelijkheden.