Nadia Bozic

Nadia Bozic Photography

Stel jezelf even kort voor:

Nadia is een allround onderneemster. Op jonge leeftijd is Nadia al in aanraking gekomen met ondernemerschap. Als kind was zij veel bezig met creatieve uitingen en vanaf 14-jarige leeftijd verdiende zij haar eerste zakcenten met ‘ondernemen’. Vanaf haar 18e mag zij zich officieel onderneemster noemen en tot en met haar 20e is Nadia betrokken geweest bij meerdere bedrijven; in de creatieve branche, digitale & technologie branche, maar ook de evenementen- en muziekbranche. De combinatie van het creatief bezig zijn, het kunnen helpen van andere mensen en het continu leren en ontwikkelen gaf Nadia altijd veel energie. Op haar 20e belandde ze, door te veel hooi op haar vork te nemen, in een burn-out. Op dat moment is zij overal abrupt mee gestopt, behalve haar fotografie. Dit gaf rust en een mogelijkheid om haar creativiteit te koppelen aan haar werk, zonder het verliezen van haar focus en hier voldoende inkomsten mee te genereren om van te kunnen leven. Tijdens de laatste jaren heeft zij 50+ verschillende, zowel startende als gevestigde, ondernemers geholpen met het bereiken van hun doelen, door met ze mee te denken over unieke strategieën en ze te verbinden met haar netwerk. Hierdoor creëerde zij ruimte voor zichzelf om meer te focussen op wat zij écht wil: mensen helpen, door mensen aan elkaar te verbinden en ideeën te bedenken die een positieve footprint achterlaten op de wereld.

De kernactiviteiten binnen mijn bedrijf:

Op dit moment is Nadia’s aandacht verdeeld over 3 dingen: fotografie, mensen digitaal wereldwijd verbinden door middel van samen koken en het verbeteren van de mode-branche door plastic-vrije producten te ontwikkelen. De corebusiness voor alle drie de bedrijven is het samenbrengen van mensen, een verhaal vertellen en, door het verspreiden van de juiste positiviteit, de wereld net even wat mooier maken.

Wat is het onderscheidend vermogen van jouw bedrijf?

Het onderscheidende vermogen van Nadia is het feit dat Nadia’s waarden als mens onlosmakelijk verbonden zijn met haar bedrijf. Nadia denkt graag vanuit ondernemersaspect mee met haar klanten en kijkt verder dan alleen een plaatje of een opdracht. Ze probeert een enorme toegevoegde waarde te zijn en meer te leven dan nodig is. Haar ervaring in verschillende branches heeft haar een groot internationaal netwerk opgeleverd, waarin ze niet vies is van het met elkaar verbinden van deze mensen als het hun verder kan helpen.

Waarom ben jij Rotterdamse zakenvrouw van het jaar?

Rotterdam is de stad van het ondernemerschap en de stad van mogelijkheden. Nadia wil het voorbeeld zijn voor jonge ondernemers en onderneemsters om niet bang te zijn je dromen na te jagen en te bewijzen dat leeftijd geen reden is om niet de stappen te maken waarvan jij denkt dat je er klaar voor bent. Jongeren zijn de toekomst, en zeker in deze tijden is het belangrijk om in te zien dat wij, met elkaar, weer voor balans moeten zorgen. Het is tijd voor samen sterker staan en Nadia denk dat zij de verbindende factor kan zijn tussen verschillende generaties. Met haar aanstekelijke enthousiasme over ondernemen, passie voor het milieu en vertrouwen in de mensheid ziet zij zichzelf als de Rotterdamse Zakenvrouw van het jaar 2021.

Onze sponsoren

Bedankt voor jullie support en mogelijkheden.